Klatrecentralen
Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Skoler Næstved
Klassearrangement Næstved
Mødelokale Næstved
Polterabend Næstved
Børnefødselsdag Næstved
Blå mandag Næstved

I Klatrecentralen er en børnefødselsdag en sjov og udfordrende dag – fyldt med action. Klatrecentralen er beliggende i Næstved på Sydsjælland.


Til alle vores fødselsdage er klatring omdrejningspunktet.

Skal din fødselsdag være ekstra mindeværdig, så køb en time mere, og giv dine gæster et su i maven med vores fede ekstra aktiviteter

Rappelling fra 15 meter eller vores store gynge fra 5 meter. Prisliste:

2 timers fødselsdag for 2000 kr. i hverdage og om søndagen

2 timers fødselsdag for 2500 kr. om lørdagen

Tilkøb en ekstra time inkl. 1 ekstra aktiviteter for  1000 kr. 

Forældre klatre gratis.


Prisen er inkl.

Handsker, instruktør og intro

I har klatrecentralen for jer selv.


Sådan booker du

Tryk book nu, og resever den dato der passer jer, vi opkræver 500 kr. i depositum og vi afregner resten på dagen.


Mere info
Vores klatrepark starter i 1,5 meters højde, og du kan klatre helt op i 10 meter via sjove forhindringer. Anlægget er bygget op sådan, at du selv bestemmer, hvor højt du vil klatre. Tempoet styrer du også selv – der er ingen formkrav for at deltage. Dette skaber rammerne om den perfekte børnefødselsdag, hvor både begyndere og øvede kan være med.

Klatrecentralen er uopvarmet, så det kan være en god idé at have en ekstra trøje med. I vil hurtigt få varmen, når I klatrer. Når I booker et arrangement, booker I også automatisk vores Kafé, og der vil ikke være andre besøgende. Kaféen er opvarmet, her kan forældre se på, og I er velkomne til at medbringe mad og drikkevarer. Vi kan også gøre klar med flag og dug på bordet, så den gode fødselsdagsstemning er sikret.

Udover en fantastisk børnefødselsdag, er vi sikre på, at I vil få en fælles oplevelse I sent vil glemme. De unge vil helt sikkert blive udfordret, mens de har det sjovt – og vil måske se hinanden fra nye vinkler.  Kontakt os gerne hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tlf: +45 42 49 18 69
Mail: info@klatrecentralen.dk